KITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock MightyKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock MightyKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock MightyKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock MightyKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock Mighty

KITO Snabblyftblock Mighty

KITO Snabblyftblock Mighty finns med lyftkapaciteter från 500 kg upp till hela 50 ton. KITO Mighty kännetecknas bland annat utav den slagtåliga stålkåpan som kapslar växelhuset och skyddar det mot fukt och damm för särskilt utsatta miljöer som gör den utmärkt till mer krävande arbetsområden.
  • Stort kapacitetsområde
  • Låg dragkraft
  • Stålkåpor
  • Nickelpläterad kätting
 
 
 

KITO Snabblyftblock CB finns i kapaciter från 500 kg till 50 ton

KITO Mighty snabblyftblock finns i kapaciteter från 500 kg till 50 ton.Den slagtåliga stålkåpan kapslar in växelhuset och skyddar det mot fukt och damm. Med en hög teknisk nivå i tillverkningsprocessen garanteras ett lyftblock anpassat för krävande arbetsområden. Blocket är tillverkat av högkvalitetsstål, som har genomgått en patenterad härdningsprocess för ökad hållfasthet, vilket medverkar till en lägre egenvikt. KITO Snabblyftblock har asbetsfria mekaniska bromsar som verkar för hög säkerhet och pålitlig användning.

Lyftblock kapacitet
Lyftblock korrosion
Lyftblock lastkrok
Lyftblock kätting

Hög säkerhet och unik lastkätting på snabblyftblocket

KITO Mighty snabblyftblock är utrustad med dubbla spärrhaksfjädrar för ökad säkerhet. Svivlande lätthanterad lastkrok tillverkad i höghållfasthetsstål. Stor kroköppning underlättar att positionera lasten rätt i kroken. Blocket har kalibrerad lyftkätting i högsta kvalité, klass 10. Den nickelpläterade lyftkättingens unika ytbehandling ger en utökad motståndskraft mot korrosion och slitage. Snabblyftblocket levereras med förzinkad handkätting för lång livslängd och har en effektiv mekanisk konstruktion som medför att dragkraften är låg för användaren. KITO Mighty Snabblyftblock kan direktmonteras eller krokmonteras i manuell eller haspeldriven blockvagn. För kapacitet 7,5 ton och däröver endast med krokmontage. 

Snabblyftblock CB
Snabblyftblock CB
Snabblyftblock CB
Snabblyftblock CB

Teknisk Data

Se film för KITO Snabblyftblock Mighty

 
Snabblyftblock Mighty
Se egenskaperna och funktionerna som gör Snabblyftblock CB Mighty från KITO till marknadsledande.
 
 
 

Ladda ner broschyrer för KITO Snabblyftblock Mighty