KITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock CXKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock CXKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock CXKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock CX

KITO Snabblyftblock CX

KITO CX är ett utav marknadens modernaste snabblyftblock med högteknologisk prestanda i kapaciteterna 250 respektive 500 kg. Kito CX snabblyftblock ligger i framkant när det gäller kompakt, robust, och välutvecklad design med låg egenvikt och bygghöjd. Kito CX är som standard utrustad med överlastningsskydd för ökad säkerhet.

 

  • Låg egenvikt
  • Nickelpläterad kätting
  • Stor kroköppning
  • Hög utväxling 
 
 
 

KITO Snabblyftblock CX mycket låg egenvikt och kort bygghöjd

KITO Snabblyftblock CX är ett ultra modernt lyftblock med hög teknisk prestanda i kapacitet 250 eller 500 kg. Med en välutvecklad design, extremt låg egenvikt och kort bygghöjd, ges möjlighet till ett flertal användningsområde. För ökad säkerhet är snabblyftblocket utrustat med överlastskydd.

Aluminiumhus i kompakt utförande med låg egenvikt 2,4 resektive 4,6 kg för smidig hantering. Snabblyftblock CX har byggmått mellan krokarna på endast 217 mm på 250 kg och 260 mm på 500 kg. Skruvarna är försänkta för att skydda skruvskallarna och förhindra i hakning.

Snabblyftblock KITO
Snabblyftblock arbete
Snabblyftblock hängd i tak
Snabblyftblock kätting

Kompakt lyftblock med  tätstegad växellåda

KITO Snabblyftblock CX är utrustad med tätstegad utväxlingför att erhålla låg dragkraft i handkättingen. Kalibrerad lyftkätting i högsta kvalité, klass 10. Den nickelpläterade kättingens unika ytbehandling ger en utökad motståndskraft mot korrosion och slitage. Snabblyftblockets last- och toppkrok är svivlande. För ökad säkerhet är lastkroken utformad så att den skyddar kättingbulten och muttern från skador. I yttersta läge går krockspärrens spets i ett fixeringsspår i kroken och är därmed även motståndskraftig mot deformation.

Snabblyftblock kätting KITO
Snabblyftblock Lastkrok
Snabblyftblock korrosion
Snabblyftblock Kapacitet

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för KITO Snabblyftblock CX

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.