DALMEC Balanslyftare ATEXDALMEC Balanslyftare ATEXDALMEC Balanslyftare ATEXDALMEC Balanslyftare ATEXDALMEC Balanslyftare ATEX

DALMEC Balanslyftare ATEX

DALMEC Pneumatiska Balanslyftare med Atex klassificering är ideal för återupprepande lyft samt effektiv förflyttning och hantering utav gods. Balanslyftaren utrustas med EX klassificerat lyftverktyg och hanterar gods upp till 900 kg med hög precision i hela arbetsområden.

  • Atex kvalificerad
  • Lyftkapacitet upp till 900 kg
 
 
 

DALMEC Pneumatiska Balanslyftare och Lyftarmar är avsedd för snabb upprepande hantering av gods. Genom ett unikt ventilsystem blir godset utbalanserat i viktlöst tillstånd, därmed kan det utbalanserade godset förflyttas i valfri riktning och hastighet. DALMEC Balanslyftare och Lyftarmar kan förses med kundanpassade lyftverktyg.

 

Explosionssäkra versioner i enlighet med ATEX-direktivet:


Den pneumatiska balanslyftaren, DALMEC, kan levereras i explosionsskyddat utförande i enlighet med ATEX-direktivet. För installation i EX-miljöer klassificerade som zon 1 eller 2. Certifieringen verkställs med kvalificerad ingenjör för ett anmält organ i enlighet med ann. IX 94/9/CE-ATEX direktiv som garanterar den totala överensstämmelsen.

 

DALMEC Balanslyftare finns i kapaciteter upp till 900 kg.

Ladda ner broschyrer för DALMEC Balanslyftare ATEX