PMH.SE använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 

Mångsidig och extremt hjälpfull lyftvagn

I storkök och bagerier kan våra mobila lyftvagnar verkligen visa vad de kan. Här måste stora och tunga tråg, kärl lyftas och transporteras från A till B.  Vi har utvecklat vårt eget lyftvagns koncept speciellt för hantering av omrörarkärl och tråg vilket förenklar ditt arbete avsevärt. De olika lyftmodellerna kan greppa, lyfta och tippa tråg i olika storlekar. Så du kan enkelt manuellt flytta omrörarkärl till omrörningsmaskinen.

Eller ta med färdig deg till arbetsytorna i rätt höjd. Med ett knapptryck kan kärlet tippas för att tömma innehållet för vidare bearbetning. Tack vare lyftvagnarna är det mycket lätt att tömma ingredienser i kärlen/trågen i olika  höjder. Alla delar av denna lyftvagns serie som kan komma i kontakt med livsmedel/ingredienser är gjorda av rostfritt stål och är lätta att rengöra.

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för Emma3 Elektrisk lyftvagn för storkök/bageri

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.