KITO Spaklyftblock  Spaklyftblock KITO LB med överlastskyddKITO Spaklyftblock  Spaklyftblock KITO LB med överlastskyddKITO Spaklyftblock  Spaklyftblock KITO LB med överlastskyddKITO Spaklyftblock  Spaklyftblock KITO LB med överlastskyddKITO Spaklyftblock  Spaklyftblock KITO LB med överlastskydd

KITO Spaklyftblock LB med överlastskydd

KITO LB5 spaklyftblock finns i lyftkapaciteter från 800 kg upp till 9 ton med överlastskydd i form av mekanisk slirkoppling. spaklyftblock KITO LB5 med överlastskydd är särskilt framtaget till de mest avancerade användningsområderna där det ställs extra krav på säkerhet och tillförlitlighet.
  • Överlastskydd
  • Dubbla spärrhakar
  • Nickelpläterad lyftkätting
  • Unik Frikopplingsmekanism
  • Säkerhet och tillförlitlighet
 
 
 

KITO LB5 spaklyftblock med överlastskydd som förhindrar överbelastning

Spaklyftblock KITO LB5 är framtaget för de mest krävande användningsområdena till användare som ställer höga krav på säkerhet och tillförlitlighet. KITO erbjuder nu LB5 Spaklyftblock med överlastskydd, i form av mekanisk slirkoppling.

Spaklyftblock med överlastskydd finns i alla storlekar från 800 kg till 9 ton och spaklyftblocken håller samma kompakta byggmått som standard spaklyftblock. Slirkopplingen är utformad för att skydda spaklyftblocket och kättingen mot skador vid ett eventuellt överlasttillbud. 

Spaklyftblock med överlastskydd
Spaklyftblock med överlastskydd
Spaklyftblock med överlastskydd
Spaklyftblock med överlastskydd

Hög säkerhet på spaklyftblocket med den unika överlastskyddet

Om blocket överlastas aktiveras överlastskyddet och slirkopplingen gör att handtaget slirar vilket leder till att lyftrörelsen avbryts. Spaklyftblockets broms håller kvar lasten och möjliggör en kontrollerad sänkning av lasten. Med denna funktion förbättras säkerheten ytterligare för både operatör och spaklyftblock.


KITO Spaklyftblock är tillverkat av högkvalitetsstål, som har genomgått en patenterad härdningsprocess för ökad hållfasthet, vilket även medverkar till en lägre egenvikt. Spaklyftblock LB är utrustat med kraftig broms och två asbetsfria bromsbelägg som verkar mot fyra bromsytor. Bromsen använder också dubbla spärrhakar. Spaklyftblock från KITO har kalibrerad lyftkätting i högsta kvalité, klass 10. Den nickelpläterade kättingens unika ytbehandling ger en utökad motståndskraft mot korrosion och slitage.

Teknisk Data

Se film för KITO Spaklyftblock LB med överlastskydd

 
Spaklyftblock med överlastskydd
 
 
 

Ladda ner broschyrer för KITO Spaklyftblock LB med överlastskydd

3D-CAD filer för nedladdning

Om du besöker vår sida på en dator kan du ladda ner 3D-cad filer för denna produkt i format step (.stp) och 3D pdf..