12 JUN

Multifatvändare – Fatlyft & Fatvändare i ett, ny video

Skrivet av Andreas Ling
 
 

Multifatvändare från LogitransLogitrans multifatvändare erbjuder hög effektivitet och flexibilitet. Den hanterar många olika slags fat och tunnor i olika material och dimensioner både horisontellt och vertikalt. Formen på fatet/tunnan spelar ingen roll. Multi-fatvändaren hanterar både fyrkantiga och runda, stora och små, höga eller låga fat/tunnor. Dina tunnor/fat blir varsamt hanterade oavsett om de är tillverkade i stål eller plast. 
  
Multifatvändare – Fatlyft  & Fatvändare i ett, ny video
Griparmarna roteras och öppnas/stängs elektriskt. På Multi fatvändaren som är monterad på den helt eldrivna Logiflex är framdrivningen liksom lyftning och sänkning elektrisk. Multi fatvändaren har en uppsättning flexibla, specialutformade gripare som kan anpassas efter fattyp och -diameter. Griparmarna kan lätt justeras utan verktyg till att passa stora och små fat. Fokus på säkerhet – faten fixeras av flexibla gripare, låsplatta och topplås.
 
Fjärrkontroll
Med medföljande fjärrkontroll så får du en smidig hantering med god översikt över fastspänning, lyftning/sänkning och rotation.
 
Pekskärm
Multi fatvändaren kommer med den stor skärm som gör den enkel att använda. På pekskärmen kan du programmera in flera stopp, vridvinkel, hastighet och rotation. Den har även loggfunktioner som hanterar driftid, aktuell förbrukning, antal operationer, registrering av överbelastning och batteristatus. 
 
Multifatvändare – Fatlyft  & Fatvändare i ett, ny video
 
Tekniska data
Kapacitet: 350 kg
Rotation: 360°
Drivning: Finns både med Elektrisk framdrivning (SELFMDT) & Manuell framdrivning (ELFMDT)
Fat typer: Hanterar stålfat, pappfat  och plastfat från Ø300 till Ø600

Skräddarsydda lösningar är möjliga

 

PMH Erbjuder ett stort antal olika lyftvagnar för alla behov! 
 
Skrivet av Andreas Ling
  Nyheter