Besök oss på Elmia Verktygsmaskiner den 10-13 maj i Jönköping

2016-04-08

I vår monter på Verktygsmaskinsmässan kan du träffa flera av våra specialister och produktansvariga som gärna delar med sig av sin kunskap om lyft och hantering.


I PMH:s monter B 10:22 presenteras bland annat:

 

Produkter Schmalz bl a Vacumaster för hantering av olika skivmaterial och Jumbo Flex för hantering av tex kartonger eller säckar. Dessutom produkter från världsledande leverantörer som KITO, Stahl, JD Neuhaus, Logitrans, Wimag, Haccon, Tractel m.fl.

 


Bland annat följande nyheter presentera på mässan: 

  • KITO EQ med mjuk start/stop lyfthastighet.
  • STAHL SC kättingtelfer
  • WALMAGs nya program av lyftmagneter
  • PMH Radiostyrning Tiger för styrning av steglösa telfrar eller maskiner

 

Fakta  Elmia Verktygsmaskiner 10-13 maj 2016

En komplett produktionsteknisk mässa med allt inom verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik. Moderna och effektiva maskiner är avgörande för att svenska företag ska bibehålla sin konkurrenskraft. Besökarna får se maskiner i drift och fokus är på affärer. Mässan arrangeras i en egen hall, i direkt anslutning till mässorna Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Automation och Elmia Plåt. Tillsammans kommer de fyra mässorna att erbjuda en gemensam plattform för att utväxla och utveckla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och också vara en värdefull mötesplats för hela den svenska tillverkningsindustrin.