Ny modell LOGITRANS Höglyftare HL1006

2012-08-08

Den unika Logitrans höglyftaren från PMH International AB – nu i ny och bättre version!


Den manuella höglyftaren från Logitrans har fått ett ”lyft” och ger användaren en ännu bättre arbetsupplevelse!


”Den nya modellen av vår höglyftare, HL 1006, har svetsat pumphus av stål som gör pumpen lätt och stark. Materialval och tillverkningsteknik ger hög säkerhet och problemfri drift. Den nya pumpen har en ännu längre livslängd, är lätt att justera och kräver mindre underhåll ", säger Erling Pedersen, VD på Logitrans.


Ventilsystemet på den nya höglyften har förnyats och förbättras så det är lättare att ställa in och släpphandtaget har fått en enklare och mer användarvänlig design.


Logitrans höglyftare är unik på många sätt - och håller sig stadigt framför konkurrenterna! Den kan lyfta och transportera laster på 1500 kg upp till 470 mm lyfthöjd. Från 470 mm är lyftkapaciteten 1000 kg.


LOGITRANS Höglyftare är en genial uppfinning med lyftbord och gaffellyftvagn i en och samma produkt. Höglyftaren hjälper operatören att med samma lyftvagn, hämta en pall, transportera fram den till arbetsplatsen och lyfta upp den till en ergonomiskt riktig arbetshöjd.


Alla Logitrans vagnar är utformade med tanke på din säkerhet och den nya höglyftaren är inget undantag! Den har skydd så att användarens fötter inte kan fastna under styrhjulen och speciella tandemhjul säkrar höglyftaren från att tippa framåt om den lastas felaktigt eller med för mycket last. Stödrullar vid styrhjulen bromsar och stabiliserar höglyftaren vid lyfthöjder över 400 mm. Samtidigt ger den låga konstruktionen stor stabilitet - även under körning - och ger användaren en god överblick.


Även användarens ergonomiska arbetsförhållanden är i fokus! Höglyftarens handtag är utformat med ergonomiskt riktiga vinklar och tjocklekar som ger användaren ett avslappnat grepp. När godset lyfts upp i en bra arbetshöjd får användaren en optimal ergonomisk arbetsställning som minimerar belastningen på armar och rygg.


Inkommer för leverans under hösten 2012


Läs mer om LOGITRANS Höglyftare