Lyftvagnar HOVMAND  Elektrisk lyftvagn GOLyftvagnar HOVMAND  Elektrisk lyftvagn GOLyftvagnar HOVMAND  Elektrisk lyftvagn GOLyftvagnar HOVMAND  Elektrisk lyftvagn GOLyftvagnar HOVMAND  Elektrisk lyftvagn GO

GO Elektrisk lyftvagn

Basic elektrisk batteridriven lyftvagn med lastbord eller dunkverktyg för laster upp till 70 kg. En kostnadseffektiv lyftvagn för dem som har ett enklare behov.
  • Kapacitet 70 kg
  • Enkel manövrering
  • Mjuk start/stopp på lyftet
  • Basic lyftvagn
 
 
 

Basic elektrisk lyftvagn för enklare behov

Hovmand GO är en lätt, enkel samt mångsidig lyftvagn som passar till många olika lättare applikationer och verksamheter. Den är perfekt för verksamheter som förflyttar kartonger, lådor, backar, varor, arbetsmaterial, mappar eller liknande föremål.

 

Exempel på verksamheter där GO kan göra skillnad i det dagliga arbetet är stormarknader, distributionslager, grossister, skolor, bibliotek, kontor, systembolag, bryggerier, apotek eller företag i vården.

 

GO är lätthanterlig, lättmanövrerad och kul att arbeta med, därför kommer den att användas flitigt. Föremål placeras på träplattformen för att sedan enkelt och snabbt lyftas och sänkas till önskad arbetshöjd utan fysisk belastning. Du lyfter föremål upp till 70kg till en maxhöjd av ca 1,5m.

 

Genomtänkt design med låg egenvikt

Lyftvagnens design är mycket väl genomtänkt. Hovmands innovativa design gör att du får en kompakt lyftvagn av hög kvalitet med låg egenvikt. Masten är tillverkad i elpolerat aluminium och underredet är tillverkat i robust stål. Vilket ger en låg egenvikt på 26kg.

Lyftvagn GO Hovmand
Lyftvagn med plattform
Elektrisk lyftvagn Hovmand
Lyftvagn elektrisk

Hovmand GO en lyftvagn med enkel manövrering

Hovmand GO är enkel att manövrera. Både framhjul och bakhjul är av typen pivothjul som är rörliga, vilket gör det enkelt att både svänga och vrida lyftvagnen. Hjulen ger ett lågt rullmotstånd och gör att Hovmand GO rullar lätt, tyst och mjukt mot underlaget. Bakhjulen är utrustade med broms som vid låst läge ser till att du får en säker och stabil lastning/avlastning.

 

Go är enkel och ergonomisk

Det är kul och enkelt att arbeta med Hovmand GO. Det ergonomiska handtaget ger dig ett bra grepp och gör det enkelt att styra lyftvagnen precis där du vill ha den. Med sin stora lyftknapp som är positionerad på handtaget kan du enkelt och på ett ergonomiskt korrekt arbetssätt både utföra lyft och sänkning av plattformen. Med sin snabba lyfthastighet på 125 mm/sek med både mjukstart och mjukstopp kan du vara effektiv i det dagliga arbetet med full kontroll. Handtaget kan ställas in till rätt arbetshöjd inom ett förutbestämt område.

 

Tillval dunkverktyg

Vid önskemål kan Hovmand GO levereras med ett verktyg som hanterar dunkar, både för för och tömning.
Lyftvagn dunkar
Lyftvagn dunkar
Lyftvagn dunkar
Lyftvagn dunkar

Enkel att ladda i vanligt strömuttag

Lyftvagnen laddas enkelt i ett vanligt strömuttag med den medföljande laddaren. GO drivs av ett 12V (7,2 Ah) batteri.

Smart förpackad med snabb leverans

Hovmand GO är  förmonterad. I princip är det bara att packa upp och börja använda den.

Teknisk Data

Se film för GO Elektrisk lyftvagn

 
Exempel på hantering av dunkar
 
 
 

Ladda ner broschyrer för GO Elektrisk lyftvagn