02 MAR

Lyft backar smart & effektivt

Skrivet av Andreas Ling
 

lyftvagn lyfta backar
HOVMAND lyftvagn för backhantering

Backar är ett utmärkt hjälpmedel i den dagliga verksamheten för sina optimala förvarings-, staplings-, transportegenskaper inom lagerhantering, internlogistik och distribution.


För verksamheter som hanterar backar på daglig basis eller vid enstaka tillfällen så innehåller backhanteringen många kritiska moment där varje enskild del måste fungera för att få en säker, ergonomisk och effektiv arbetsprocess.

Backarna ska lyftas, fyllas och transporteras för att sedan tömmas och bli placerade på en lagerhylla. Då backar kommer i många olika storlekar och utformningar så krävs rätt utrustning för att få en effektiv och ergonomisk hantering.

PMH erbjuder lyftlösningar som hanterar backar av olika typer och storlekar för just er hanteringsprocess. Lyftlösningarna kan lyfta en eller flera backar samtidigt och transportera dem smidigt och effektivt, oavsett om er verksamhet lyfter från ett rullband/transportband eller från golv, pall eller lagerhylla.

 

 

HOVMAND lyftvagnar för backhantering

 

lyftvagn lyfta backar
HOVMAND lyftvagn för lyft av flera backar

Den danska kvalitetstillverkaren av modulbyggda lyftvagnar erbjuder flertalet lyftverktyg för hantering av backar. HOVMANDS lyftvagnar manövreras i trånga och begränsade utrymmen där andra truckar och lyftvagnar inte kommer åt. Med lyftkapaciteter upp till hela 200 kg så finns det en HOVMAND lyftvagn som gör skillnad för er dagliga verksamhet.

Läs mer om HOVMANDS lyftvagnar

HOVMAND lyftvagnar för backhantering

 


 

 

 

Schmalz vakuumlyftare JUMBO Flex KLT-Gripper


vakuumlyftare lyfta backar
Schmalz vakuumlyftare för KLT-backar

Tyska Schmalz tillverkar världsledande vakuumlyftslösningar för KLT-Backar i sann tysk ingenjörskonst. Deras KLT-Gripper är perfekt för användning mellan rullband/transportband för stapling på pall. Den enhandsmanövrerade vakuumlyftaren ger en snabb och enkel hantering med exakt positionering. KLT-Gripper kan ställas in enkelt och snabbt för att hantera C-KLT eller R-KLT backar.

Läs mer om Schmalz KLT-Gripper

Vakuumlyftare för KLT-Backar

 

 

 


 
 
Skrivet av Andreas Ling
  Andreas Ling, Lyftvagnar, Hovmand, Schmalz, Vakuumlyftare
  NyheterNyheter