15 FEB

Nyhet - Mångsidig fatvändare!

Skrivet av Sonny Karlsson
 
 
fatvändare
Mångsidig fatvändare för effektiv produktivitet
Nyhet! - Ny uppdaterad fatvändare för snabb och smidig hantering av olika fat 
LOGITRANS lanserar nu en ny produkt i sitt sortiment för snabb, smidig och säker hantering av fat. Den nya fatvändaren hanterar stål- och plastfat med diametrar från Ø300 upp till Ø600. Den uppdaterade modellen är försedd med fjärrkontroll för följande funktioner - rotation, lyft / sänkning och fastspänning. Den är dessutom försedd med pekskärm för visning och programering av funktioner.
 
Den nya fatvändaren från Logitrans kan monteras på staplare med elektrisk eller manuell framdrivning. Båda modellerna har elektrisk rotation och elektrisk öppning/stängning av griparmarna. 
Multifunktions-fatvändare
Multi-fatvändare
 
Vår nya multi-fatvändare hanterar många slags fat. 
Fatlyftaren ger hög flexibilitet och effektivitet – Multi-fatvändaren kan hantera många slags fat i horisontellt eller vertikalt läge,

Fatvändaren hanterar plast- och stålfat i de flesta format. Små, låga, höga, fyrkantiga och runda fat upp till 350 kg med en enkel och varsam rotation samt lyftning/sänkning. Fatvändaren ger operatören maximal säkerhet och enkelhet vid vändning av fat. 
 
Besök oss på Underhållsmässan, Göteborg den 10-13 mars monter B03:32 och B04:42  och upplev själv den unika fatvändaren som ger dig nya möjligheter för enkel och smidig fathantering..
 

 
 
Teknisk information om fatlyftaren
- Ergonomiskt korrekt hantering av fat upp till 350 kg
- Plast- och stålfat med diametrar från Ø300 till Ø600
- Små, låga, höga, fyrkantiga, runda – allt du kan tänka dig…
- Varsam och enkel rotation och lyftning/sänkning
- Optimal säkerhet vid fastspänning
- Finns med elektrisk eller manuell framdrivning 
 

 
 
Skrivet av Sonny Karlsson
  Nyheter