21 APR

Spännande nyheter i PMHs nya sortilog

 

Spännande nyheter i PMHs nya sortilog

 

 

I vår nya sortilog kommer ni se allt från manuella lyftblock till lyftvagnar från HOVMAND och traverser från KITO Erikkila. 

 

I sortilogen hittar du lyftutrustning från ledande leverantörer i Europa och Japan. Vi har sammanställt information om våra lyftblock, dessa finns i manuellt, elektriskt eller luftdrivet utförande. Till dessa lyftblock erbjuder vi ett stort urval av svängkranar och traverssystem. I en övergripande beskrivning visar vi vakuumlyftare för hantering av plåt, glas, kartong eller säckar. För kundanpassade lyftbehov erbjuder vi vår unika balanslyftare i många utförande. 

En av årets stora nyheter I PMHs nya sortilog är agenturen för HOVMAND som levererar lyftvagnar i världsklass. HOVMAND har en mängd olika modeller och utförande. Deras lyftvagnar finns i kapaciteter mellan 30-300 kg och har ett brett utbud av olika applikationer/verktyg. HOVMAND erbjuder allt ifrån enklare modeller med lyftbord till lyftvagnar för rullhantering/dunkar/fat samt även i rostfritt utförande för användning inom livsmedels- kosmetik- läkemedel- eller kemisk industrin. 

Dessutom presenterar vi nya JDN Mini luftdriven kättingtelfer som är utvecklad för flexibilitet och smidighet som kräver minimalt underhåll. Den kännetecknas av unik service app, minimalt underhåll, längre livslängd, integrerad gränslägesbrytare och enklare att serva. Utöver detta finns även JDN Mini kättingtelfer i livsmedelsklassat utförande. Telfern är skapad för att möta de höga kraven som ställs för livsmedels- läkemedels- och den kemiska industrin. Den är pneumatisk driven vilket gör den explosionsskyddad och kan därför användas på platser där organiskt brandfarliga kemiska ämnen hanteras. 

Läs mer om Sveriges bredaste lyftprogram i PMHs nya sortilog, klicka här för att läsa mer.  
 
  Nyheter