27 APR

Träffa oss på Nordic Future Food & Food Tech 2023 31/5-1/6 i Kista

Skrivet av Andreas Ling
 

 

Träffa oss på Nordic Future Food & Food Tech 2023 31/5-1/6 i Kista

 

Välkommen och besök oss på monterplats A:14 på Nordic Future Food & Food Tech 2023. Vi är stolta över att visa upp våra livsmedelsgodkända lyftvagnar och telfrar från ledande tillverkare.

 

Våra produktexperter på plats svarar på alla era frågor och ger er den information som ni behöver. Så kom och upptäck våra förstklassiga lösningar för en säker, ergonomisk och hygienisk hantering inom livsmedels- och dryckesindustrin.

 

Läs mer om våra produkter nedanför.

 

Vi ser fram emot att träffa er!

 

 

 

Mässinformation


Namn: Nordic Future Food & Foodtech 2023
Datum: 31/5-1/6 2023
Öppettider: Tisdag-Onsdag 09.00-17.00, Torsdag 09.00-16.00.
Monterplats: A:14
Biljett: Kostnadsfri entrébiljett - Klicka här för biljett!
Adress: Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista

 

 

Livsmedelsklassad telfer

 

Livsmedelsklassad telfer från J.D. Neuhaus


JDN Mini är en telfer i rostfritt och kompakt utförande som möter höga krav på hantering av livsmedel, dryck och kemiska produkter. Telfern är Pneumatiskt driven, explosionsklassad (ATEX) och enkel att rengöra. Med en driftfaktor på 100% och serviceintervall på 800 driftstimmar är den lämplig för användning dygnet runt  i påfrestande miljöer.

 

Livsmedelsgodkända lyftvagnar

 

 

Livsmedelsgodkända lyftvagnar från Hovmand

 

Hovmands mobila lyftvagnar är ergonomiska och användarvänliga med många olika konfigurationer av lyftverktyg, chassityper och tillbehör. Vagnarna har en lyftkapacitet på 80–300 kg och kan hantera rullar, tunnor, lådor, säckar, plastbackar, skivor, kärl eller färdiga produkter.

 

Hovmands INOX rostfria lyftvagnar är tillverkade av elektropolerat rostfritt stål och uppfyller alla krav för hygieniska områden och har kapslingsklass IP66 för att klara av rengöring och fuktiga utrymmen. Lyftvagnarna har ett brett utbud av lyftverktyg och är särskilt lämpliga för användning inom livsmedels-, dryckes-, kosmetik-, läkemedels- eller kemisk industri.
 

 

Livsmedelsgodkända lyftvagnar

 

 

Livsmedelsgodkända lyftvagnar för pallhantering från Logitrans


I miljöer med hårda krav på hygien, korrosionsbeständighet och rengöringsvänlighet, är Logitrans rostfria lyftvagnar perfekta. Lyftvagnarna är tillverkade för användning inom exempelvis livsmedelsbranschen där starka syror och baser förekommer. I Logitrans rostfria produktutbud ingår gaffellyftvagnar, höglyftare, tiltvagnar och staplare. Andra rostfria lösningar finns på begäran.

 


 
 
Skrivet av Andreas Ling
  NyheterNyheter