18 FEB

Vi ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020

 
Vi ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020
 
I våra montrar visas bl a det senaste inom lyftutrustning såsom manuella lyftblock, kättingtelfrar el/luft, traverssystem, portabla aluminium bockkranar, vakuumlyftare samt hela LOGITRANS programmet av lyftvagnar som t ex nya Multi fatvändaren och unika Panther Silent handtruck.
 
Vi visar bl a följande nyheter i våra montrar:
KITO’s revolutionerande EQS kättingtelfer med 1-fas, 230V strömmating är konstruerad för enkel installation i vanligt vägguttag. EQS är en vidararutveckling av den befintliga EQ modellen. Telfern har 2 lyfthastigheter och utrustad med unik quicklift funktion som ökar produktiviteten med upp till 15%. Frekvensstyrning ger också fördelen med mjukstart och mjukstopp som minimerar vibrationer. 
 
KITO ER2 kättingtelfer med helt steglös hastighet reglering via manöverdon eller radiostyrning. KITO ER2 med steglöst utförande är framtagen för applikationer där man behöver exakthet i regleringen av lyfthastigheten vid t ex montering eller om godset är känsligt/ömtåligt. Telfern finns med kapaciteter från 125 kg till 5 ton. Finns även monterad i en elåkvagn med steglös åkhastighet.
 
LOGITRANS nya uppdaterad fatvändare för snabb, smidig och säker hantering av fat. Den nya fatvändaren hanterar stål- och plastfat med diametrar från Ø300 upp till Ø600 mm. Den uppdaterade modellen är försedd med fjärrkontroll för följande funktioner - rotation, lyft / sänkning och fastspänning. Den är dessutom försedd med pekskärm för visning och programmering av funktioner. 
 
KITO Erikkila traverser som finns i stål, aluminium eller en kombination av båda. Med traversbalken i aluminium minimerar man vikten på balken och förflyttningen blir smidigare. Kapacitet upp till 2000 kg i flera utföranden. Flera av skenstorlekar finns även med inbyggd strömskena som tillval för att slippa alla nedhängande kablar.
PMH´s breda lyftprogram visas i våra montrar som t ex spaklyftblock 250 kg till 9 ton, kättingtelfrar el- eller luftdrivna från KITO och JDN, svängkranar, vakuumlyftare samt lättprofil traverssystem. 
 
Välkommen till våra montrar B03:32 och B04:42 på Underhållsmässan, vi bjuder på italienskt kaffe från Fogarolli. Gå gärna in besök vår nya hemsida www.pmh.se för mer information.
 


 
 
  Nyheter