Radiostyrning T60Radiostyrning T60Radiostyrning T60Radiostyrning T60

Radiostyrning T60

  • Kan styra upp 1000 objekt
  • 1-8 funktioner
  • Togglande eller mometan
  • Stort program
  • 433 MHz

Utgående produkt ersätts av Panther radiostyrning.

 
 
 

Enkel robust radiostyrning för styrning av t ex portar

Med system T60 kan du styra upp till 1000 objekt från samma sändare. Du får en flexibilitet på hög nivå där du själv väljer om de objekt du ska styra ska vara allmänna eller privata, eller en mix av båda.  Alla sändare är programmerade med en fast individuell kod för privat bruk och med justerbara koder för allmänt bruk. Samtliga mottagare kan lära sig minst 10 koder, ditt val är om de ska vara justerbara eller individuella, eller en mix av båda. Allt beroende på dina krav och önskemål.   

 

System T60 sänder på 433,92 MHz, T60 kan styra från 1 till 8 funktioner. Funktionaliteten är lika varierad och mångsidig som våra kunders behov. Du hittar radiomottagare som kan styras av upp till 500 sändare och sändare som kan styra så många som 1000 objekt, exempelvis garageportar. Vår senaste sändarmodell, T8, mäter endast 52 x 83 x 17 mm. System T60 är ett flexibelt och säkert radiosystem, med många inbyggda funktioner, så som förregling och val av växlande eller momentana reläer. T60 är avsedd för att styra portar, grindar, pumpar, transportband mm.


System T60 erbjuder ett brett program som innehåller flera olika typer av sändare och mottagare beroende på applikation och användningsområde. T60 är en utgående modell som ersätts av PMH Panther radiostyrning som ger säkrare överföring mellan sändare och mottagare på 2,4GHz bandet.

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för Radiostyrning T60