reservdelar

Lyftanordning

Slit- och reservdelar till lyftutrustningar.


Vi har ett stort lager med reservdelar till de lyftprodukter som vi marknadsför. Finns inte reservdelen i vårt lager kan vi snabbt få dem skickade från våra leverantörer! Vill ni att vi ska hjälpa er med reperationen så kan våra välutbildade servicetekniker utföra det. Läs mer om PMH Service här.

Vi levererar lyftutrustningar från ledande tillverkare med högsta kvalitet, som du kan förlita dig på under sin långa livslängd. Detta tryggar också tillgången på slit- och reservdelar i många år.

Original reservdelar som ger dig trygghet och tillförlitlighet.

 
Behöver ni beställa en reservdel men vet inte vad den kallas?
Skicka gärna då en bild på delen/lyftprodukten samt en bild på typskylten så hjälper vi dig. Det blir då enklare för oss att återkomma med korrekta svar och reservdelar. Fyll formuläret nedan eller kontakta oss på 0411-138 00 - [email protected]
Några av de fabrikat vi har reservdelar till!
KITO
Komplett reservdelslager till deras manuella lyftblock och telfrar. KITO är idag en världsledande producent av kvalitets lyftblock och lyftkätting med huvudsäte i Japan. 
SCHMALZ
SCHMALZ är världsledande inom vakuumteknik för professionell industri, då även inom området lyft och hantering av gods. Vi har slitdelarna JUMBO vakuumlyftare och VACUMASTER vakuumlyftok.
JD NEUHAUS
PROFI och MINI luftdrivna kättingtelfrar har världsledande kvalitet och används i de mest utsatta miljöer till havs, i gruvnäring samt till daglig användning i professionella produktions miljöer i våra företag.
DALMEC
Dalmec är världsledande inom sitt område att förflytta gods viktlöst med hjälp av luftdrivna balanslyftare. Över åren tillverkats mer än 50.000 enheter som har levererats över hela världen. 
LOGITRANS
Produktsortimentet omspänner ett brett urval av pallvagnar, staplare, höglyftare och rotatorer. Vi har reservdelarna på lager och mångårig erfarenhet sen 1986 
CROSBY/IP
IP ”safety lifting clamps” plåtlyfthandskar har i mer än 50 år producerats i Nederländerna med högsta krav på kvalitet och säkerhets tänkande. Var har både reperationssatser samt delar till IP Lyfthandskar. 
STAHL
STAHL Cranesystems erbjuder ett av världens största sortiment av lin- och kättingtelfrar. Tyskt företag med över 140 års erfarenhet av lyftteknologi. Deras första elektriska kättingtelfern utvecklades redan 1903.
HAACON
År 1872 startar en mekanisk verkstad med inriktning på produktion av vinschar i Freudenberg am Main i Tyskland. Huvudinriktningen är fortsatt  manuella och drivna vinschar samt domkrafter inom alla kända användningsområden.

Kontakta oss OM reservdelar

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till Er.