STAHL Kundanpassad telfrar STAHL StorsäckshanteringSTAHL Kundanpassad telfrar STAHL Storsäckshantering

STAHL Telfer för storsäckshantering

PMH erbjuder kundanpassade telfrar för storsäckshantering ifrån stahl när inte standard telfrar räcker till. Vi på PMH international AB arbetar under många års erafarenhet med stor expertis inom området och kan därför anpassa telfern ideal för era behov och verksamhet. Gemensamt med er som kund skapar vi en behovsanalys för produkten och dess användningsområden.
 
 
 

Kundanpassade telfrar för storsäckshantering

STAHL STB telfern är avsedd för hantering av storsäck. På grund av bygghöjden på storsäckar är det inte ovanligt att lyfthöjden med en standard telfer är otillräcklig.

 

Storsäckar är även utrymmeskrävande på bredden vilket får till följd att storsäcken går mot telfer och kättingsamlare när den lyfts upp i toppläge. För att lösa detta använder sig STAHL av två stycken åkvagnar med en fixerad fyrkantsprofil mellan åkvagnarna. Telfern är monterad i vinkel mot den första åkvagnen. Kättingen löper ut snett uppåt, mot den första åkvagnen, vidare löper den genom fyrkantsprofil för att sedan löpa nedåt vid den bortre åkvagnen. På detta sätt förflyttas lyftpunket bort från telfern, och därmed förbättras lyfthöjden avsevärt.

 

STB versionen finns med kapacitet upp till 3200kg samt upp till 2 m mellan lyftpunkt och telfer.

 

Exempel på övriga options

  • Omgivningstemperatur upp till 50°C
  • IP-klassning IP66
  • Målningssystem upp till 240 my, samt i Epoxy-resin
  • Driftsspänning upp till 720V
  • ATEX utförande
  • Lastkrokar t ex vibrationsdämpande, säkerhetskrok

 

Se film för STAHL Telfer för storsäckshantering

 
 
 
 

Ladda ner broschyrer för STAHL Telfer för storsäckshantering