PMH.SE använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Lyfta säckar

Lyftutrustning för säckar

Lyftutrustning för olika säcktyper

PMHs lyftutrustning hjälper er att lyfta, transportera och tömma stora eller små plastsäckar, pappsäckar, tygsäckar och jutesäckar.

Ergonomiska, säkra och effektiva säcklyft

Både lätta och tunga repeterande säcklyft anstränger kroppen negativt. Med rätt lyftutrustning för säckar ökar man både hälsan och produktiviteten hos sina medarbetare. Vår lyftutrustning ser till att säcklyften utförs i korrekt ergonomisk arbetsställning och gör att även tunga lyft kräver minimalt med ansträngning. Våra säcklyftlösningar för säckar är lätta att lära sig och kan användas av både höger- och vänsterhänta.

Standardiserade och kundanpassade säcklyftare

Säckar kommer i olika material, storlekar, form och fasthet. För att säkerställa att ni får rätt säcklyftsutrustning som effektiviserar just er hantering så testar vi era säckar för att hitta den säcklyftslösningen som passar och skyddar era säckar bäst. Har ni ett behov av en unik lösning så har vi lång erfarenhet att ta fram kundanpassade säcklyftslösningar som gör skillnad i den dagliga hanteringen.

Våra lyftlösningar för säcklyft