Staplare - Manuella & Elektriska

Staplare - lyft, transport & stapling

Staplare för lyft, transport och stapling

Här hittar ni manuella, elektriska och motordrivna staplare för lyfta, transportera och stapla gods på ställage eller pallställ. Våra staplare finns i flera utföranden, med olika lyfthöjder och anpassade för specifika arbetsmiljöer där det finns krav på rostfritt eller ATEX-klassning. Våra staplare är mångsidiga gör sig utmärkt för godshantering på lager som kräver drift över kortare avstånd och ytor där truckar inte kommer åt.

Ergonomiska, säkra och effektiva lyft av transport av pall

Våra staplare säkerställer ergonomiska, säkra, effektiva lyft, transport och stapling av pallar. Staplarna ger tydligt sikt över godset och gör precisionsarbeten enkla att utföra även där utrymmet är begränsat. Vi lägger stor vikt att våra elektriska och motordrivna staplare är energisnåla har lång nyttjandetid mellan varje laddning.

Standard och kundanpassade staplare

Våra staplare är tillverkade för att hantera pallar, men många av våra staplare kan även anpassas efter just era förutsättningar. Detta kan göras med annan benbredd eller med ett specialverktyg. Hör av er till oss så ser vi till att ni får en kvalitetsvagn som gör er dagliga verksamhet bättre.

MANUELL STAPLARE

 

ELEKTRISK STAPLARE
 

elektrisk staplare - höglyftande
 

STAPLARE MOTORDRIVEN
 

STAPLARE MOTORDRIVEN - HÖGLYFTANDE
 

STAPLARE MOTORDRIVEN - KOMPAKT
 

ROSTFRI MANUELL STAPLARE
 

ROSTFRI MANUELL STAPLARE - HÖGLYFTANDE
 

ROSTFRI MANUELL STAPLARE - ATEX
 

ROSTFRI MANUELL STAPLARE - HÖGLYFTANDE ATEX
 

ROSTFRI ELEKTRISK STAPLARE
 

ROSTFRI ELEKTRISK STAPLARE - HÖGLYFTANDE