Telfrar > 

Telfrar

Telfrar är en lyftanordning som oftast består av ett maskindrivet lyftblock. Här hittar du flera olika sorters telfrar och telfer som kan användas både inom industri och i serviceyrken. Beroende på vilka krav du har finns telfrar med viktkapaciteter från 60 kilo till 20 ton. Här kan du välja bland kättingtelfrar, eltelfrar och kundanpassade telfrar.

Våra telfrar har kompakta mått och låg egenvikt. Vi har både telfrar med toppkrok, blockvagn och elektriska åkvagnar med olika hastigheter. För lyft av  längre objekt finns effektiva telfrar med dubbla krokar. Denna gör det möjligt att fästa objektet på två olika ställen. Läs mer om våra olika telfrar här nedan.

Modeller av telfrar

 

Eltelfer

Våra STAHL och KITO eltelfrar är några av de säkraste i världen. Många av de eltelfrar vi har i sortimentet har en explosionsskyddad design, vilket gör dem lämpliga att använda i EX zoner. Här finns eltelfrar i lågbyggt utförande, med synkront lyft, för höga lyfthöjder och för storsäckshantering.
 

Elektriska lintelfrar

Våra högpresterande och elektriska lintelfrar är användbara för systemtillverkning. Du kan välja bland flera olika varianter i vårt sortiment. För trånga utrymmen är STAHL lintelfrar AS7 ett bra val. Våra elektriska lintelfrar går att montera både stående eller hängande.
 

Luftdrivna telfrar

Luftdrivna telfrar finns att tillgå i många olika utföranden. Vi har kättingtelfrar för krävande driftmiljöer och med olika kapaciteter. Här finns bland annat luftdrivna telfrar från 125 kilo till 100 ton i olika utföranden. På arbetsplatser där en telfer används frekvent är vår luftdrivna telfer med kätting ett bra val.
 

El kättingtelfer

Här hittar du högpresterande el kättingtelfrar i robust utförande. Beroende på önskemål finns eldrivna kättingtelfrar med viktkapacitet från 60 kilo till 20 ton att välja på. Du kan hitta telfrar för både måttlig och tung industri. För lättare användning har våra eldrivna kättingtelfrar låg egenvikt och låg bygghöjd.