Aktuellt från PMH International AB

Besök vår monter G 02 på Industrimässorna Syd den 29-30 mars på Malmömässan
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Skellefteå den 22-23 mars.
Besök vår monter i Skellefteå där vi visar det senaste inom lyft och våra lagerhallar. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
Nya rostfria gaffellyftvagnar från Logitrans
Vi har förbättrar våra rostfria pallvagnar med utgångspunkt i vår erfarenhet av våta, rena och aggressiva miljöer. Och bra feedback från våra kunder i livsmedelsindustrin och läkemedelsindustrin
Vi söker Projektör/Säljare som ytterligare förstärkning till PMH-Hallen
Tjänstens inriktning är projektering/utveckling samt försäljning av PMH-Hallen. Inledningsvis kommer du att arbeta med ritningsframtagning och beredning av order/projekt. Efterhand som du blir varm i kläderna kommer du bli delaktig i försäljning som sker direkt mot slutkund.
Besök vår monter på Processteknik den 4 - 6 oktober, Göteborg
Besök vår monter på VA-mässan i Jönköping den 27-29/9
Vi söker Servicetekniker / Montör till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering
Arbetsuppgifterna består av service, byggnation, montage och utleveranser av bl a elektriska eller luftdrivna telfrar, traverser, svängkranar, vakuumlyftare, lyftvagnar och kundanpassade lyftlösningar.
Besök vår monter på Trä & Teknik mässan i Göteborg den 6-9/9
PMH ställer ut på Trä & Teknik mässan i Göteborg den 6 - 9 september monter B 06:22. Trä & Teknik är en spännande mötesplats där du kan ta del av branschnyheter och nya impulser!
Semesterstängt vecka 29 & 30, 2016
Vi kommer att hålla stängt för semester vecka 29 och 30. Vid akuta brådskande ärende under dessa veckor vänligen maila oss på [email protected] så kontaktar vi Er så snart som möjligt.
NYHET! KITO Snabblyftblock CX 500
KITO utökar CX serien med ett snabblyftblock med kapacitet 500 kg. Snabblyftblocket är tillverkat i aluminium vilket ger blocket en mycket låg egenvikt.