Aktuellt från PMH International AB

Påskhälsning från PMH samt nyheter i vårt breda lyftprogram
Här kommer en påskhälsning från oss på PMH. Vi passar samtidigt på att lyfta fram några nyheter i vårt sortiment och berätta lite om vad som händer framöver.
Vi söker Servicetekniker/Montör som ytterligare förstärkning till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering
Vi söker Servicetekniker/Montör som ytterligare förstärkning till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering. Utgångspunkten är från vårt huvudkontor och lager i Ystad. Tjänsten omfattar: - Service/montage hos våra kunder - Byggnation av lyftutrustningar - Utleveranser från vårt lager
Besök vår monter på Euro-Expo mässsan i Östersund den 9-10/4
Besök vår monter i Östersund där vi visar det senaste inom lyft och våra lagerhallar. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
Ny JumboFlex 50 Vakuumlyftare
PMH International kompletterar nu sin serie av enhandsmanövrerade vakuumlyftar för frekvent, snabb förflyttning av lättare gods. Den nya JumboFlex 50 erbjuder en max last på 50 kg.
Besök vår monter B 03:32 på Underhållsmässan i Göteborg den 11-14 mars
I vår monter på Underhållsmässan 2014 kan du träffa flera av våra specialister och produktansvariga som gärna delar med sig av sin kunskap om lyft och hantering.
Besök vår monter på Euro-Expo mässsan i Karlstad den 22-23 januari
Besök vår monter i Karlstad där vi visar det senaste inom lyft och våra lagerhallar. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
God Jul & Gott Nytt År önskar vi på PMH. Vi håller stängt den 23 och 27 december
Vi håller ledigt den 23 och 27 december. Välkommen åter den 30 december. God Jul & Gott Nytt År önskar vi på PMH
Nya JDN Trycklufts telfrar PROFI 75 TI & 100 TI
Ny design på JDN luftdrivna telfrar Profi 75 ton och 100 ton. Den viktigaste nya komponenten är en ny motor, baserad på den aktuella JDN Motor konceptet.
Nya versioner av LOGITRANS Höglyftare i rostfritt
För miljöer med speciella krav kommer nu nya versioner av LOGITRANS Rostfri höglyftare som är mer rengöringsvänliga och korrosionsbeständiga.
Sevärd film om Tornväktaren i Ystad
Tornväktaren i Ystad. Från Mariakyrkans torn ljuder varje natt året runt. Tornväktarens kopparlur som talar om att allt är lugnt i staden, en tradition sedan 1600-talet. Många är de besökare genom åren som tvivlat på att det faktiskt är en levande människa som svarar för ”musiken”. Men så är det faktiskt! Var 15:e minut från kl 21.15 till klockan ett på natten ljuder hans dova ton ut över staden, en tonstöt för varje kvart i varje väderstreck. Nu finns det en sevärd film om Tornväktaren, en tradition som lever i Ystad. Filmen är producerad av Daniel Permbo för Ystads kommun.