Aktuellt från PMH International AB

PMH först ut i Sverige med ett komplett EX-klassat lyftprogram
Som första leverantör av utrustning för lyft och materialhantering lanserar PMH ett komplett program i EX-klass. PMH erbjuder produkter och lösningar till allt från det enkla lyftet till helt unika kundanpassningar och bistår även med rådgivning kring ATEX-direktiven. Att inte använda rätt lyftutrustning i explosionsfarliga miljöer är en säkerhetsrisk.
NEO Lyftmagneter med nya ”Easy Switch”
Med det nya ”Easy Switch” systemet kan till- och frånslag ske med bara en hand. Detta bidrar till en effektiv hantering och tidsbesparing på upp till 40%. Se film på skillnaden med eller utan ”Easy Switch” på vår hemsida www.pmh.se .
PMH expanderar genom samarbete med tyska Stahl Crane Systems
PMH International AB har slutit ett avtal med Stahl Crane Systems Gmbh - ett anrikt, tyskt företag med över 135 års erfarenhet av lyftteknologi - världsledande inom telfrar och traverser. Stahl är synonymt med högsta kvalitet och företaget erbjuder ett stort sortiment av lin- och kättingtelfrar samt krankomponenter.
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Skövde den 29-30 maj.
Besök vår monter i Skövde där vi visar det senaste inom lyft och våra lagerhallar. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
PMH:s kompletta sortiment nu i din mobil
PMH lanserar en fullskalig mobilversion av sin hemsida. Via mobilen kan besökaren enkelt ta del av företagets kompletta utbud av produkter och tjänster inom lyftlösningar samt industri- och lagerhallar. Genom att gå in på www.pmh.se på mobilen styrs användaren automatisk över till den mobilanpassade versionen. Stort fokus har lagts på användarvänlighet.
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Norrköping den 10-11 april.
Besök vår monter i Norrköping där vi visar det senaste inom lyft och våra lagerhallar. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
Besök vår monter på Scanplåt i Göteborg den 28-30 maj.
SCANPLÅT 2013 - en totalupplevelse för dig som har intresse för plåt och plåtbearbetning. Välkommen till vår monter B06:01 i Göteborg för att träffa oss och passa även på att möta den svenska och skandinaviska plåtbranschen i maj 2013!
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Skellefteå den 20-21 mars.
Besök vår monter i Skellefteå där vi visar det senaste inom lyft och våra lagerhallar. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Karlskrona den 6-7 februari
Besök vår monter i Karlskrona där vi visar det senaste inom lyft. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
Ny generation kättingtelfer KITO EQ
KITO EQ är den nya generation telfer med hög prestanda i kapacitetsområdet 125 kg – 1000 kg. Telfern är avsedd för användning i medeltung till tung industri. Utrustad med frekvensstyrning som standard, vilken ger mjuk och justerbar hastighetsreglering. Med den unika quick-lift funktionen, som ökar produktiviteten med upp till 15%.