Aktuellt från PMH International AB

Besök vår monter B 07:19 på Scanpack i Göteborg den 23-26 oktober
PMH ställer ut på Scanpack 2012 i Göteborg den 23 - 26 oktober med båda sina avdelningar. Scanpack är en spännande mötesplats där du kan ta del av branschnyheter och nya impulser!
Ny videofilm som visar PMH´s breda program av lyftvagnar från bla Logitrans
PMH stora utbud av lyftvagnar visas här på filmen. Lyftvagnarna är från LOGITRANS breda program samt SANTO LIFT lyftvagnar.
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Umeå på Nolia, 26-27 september
Besök vår monter där vi visar det senaste inom lyft. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
Se film på olika användningsområde för PMH Minifor lintelfer
PMH Minifor har låg egenvikt och obegränsad lyfthöjd. Lintelfern är enkel att arbeta med och lätt att förflytta mellan olika projekt. PMH Minifor kan levereras med 1-fas eller 3-fas motor. SE film på vår hemsida - www.pmh.se
Ny förbättrad Handyfor digital dynamometer
Ny förbättrad version av den populära Handyfor - en liten kompakt digital dynamometer med hög noggrannhet. PMH Handyfor finns i fyra kapaciteter 20 till 200 kg.
Besök vår monter på VA-Mässan i Göteborg
PMH ställer ut på VA-Mässan i Göteborg den 18 - 20 september, monter B 05:10. VA-Mässan är en spännande mötesplats där du kan ta del av branschnyheter och nya impulser!
Den nya VacuMaster HHVM Vakuumlyft
PMH presenterar den nya generationen av VacuMaster HHVM från Schmalz. Vakuumlyftaren är lättare och mer ekonomiskt än någonsin och ökar effektiviteten vid hantering både obehandlade och belagda träskivor.
Ny modell LOGITRANS Höglyftare HL1006
Den unika Logitrans höglyftaren från PMH International AB – nu i ny och bättre version! LOGITRANS Höglyftare är en genial uppfinning med lyftbord och gaffellyftvagn i en och samma produkt.
Nya produktblad på TIGER Radiostyrning sändare respektive mottagare
TIGER Radiostyrning är det nya system för styrning av telfer, traverser och kranar som uppfyller de nya reglerna för 2011 och framåt, SIL3 och PLe. TIGER Radiostyrnings programvara kan vid behov modifieras och anpassas efter dina önskemål. De nya produktblad visar de fem olika sändarna man har att välja på samt mottagarna som finns.
Besök vår monter på Trä & Teknik mässan i Göteborg den 21-24/8
PMH ställer ut på Trä & Teknik mässan i Göteborg den 22 - 24 augusti monter A 01:12. Trä & Teknik är en spännande mötesplats där du kan ta del av branschnyheter och nya impulser! På mässan visar vi vårt breda lyftprogram med effektiva och rationella lyftlösningar